FANDOM


2014-03-04 0005
Riz dhe Alma Nonna janë prindërit në gjashtë fëmijët mrekullueshme. 22 vjeçar vëlla më të vjetër Florian, dhe Vjeçar Motra më të vjetër Dy Luciana 19 janë Jetmira 17 vjeçar dhe vëlla më të vjetër Dy Binakin 13 janë Kristian 11 dhe 8 vjeçar Motra më të vjetër Rikena ka lindur me paralizë cerebrale. Hit Klan Familja Tabela për 8 Plus 6 "ishte hequr nga ajri në 2003-2006. Kjo faqe nuk është i lidhur me familjen whatsoever, ajo është drejtuar nga tifozët! Ne përpiqemi për të mbajtur ju përditësuar me të rejat e fundit dhe fotot!

Florian, Luciana, Jetmira, Binakin, Kristian & Rikena Nonna gjitha ka filluar në Klan goditur TV realitet tregojnë Riz dhe Alma Kids Gjashtë. ajo filloi në vitin 2003, duke i dhënë fund në vitin 2006. Shfaqja ka filluar përsëri si dhe ajo është ende në sezonin e parë. Ju lutem si në qoftë se ju doni fëmijët Nonna!

Parenting është një punë e vështirë, madje edhe kur tre të rriturit janë në krye. Kur një fëmijë është i lindur, gjëja e fundit ose prind mendon është se një ditë ai ose ajo mund të jetë ngritur atë fëmijë i vetëm. Megjithatë, gati 30 për qind e fëmijëve të New Hampshire, të moshës 18 dhe nën, janë duke u ngritur nga një prind i vetëm. Nëse kjo është për shkak të divorcit apo humbjen e një prindi, sfidat janë shumë reale.

Riz Nonna

Dad-clipart-0503111

Këto janë bërë pjesë e shumë 'jetës së përditshme. Shumë nga Foton e tyre janë marrë me çështje serioze, si kur ka lindur. Ne kemi parë të gjithë ata qesh, qaj, piskat, por ajo që përcakton ata përveç shumicën e familjeve është sa afër ata janë. Ata janë gjithmonë të qeshur dhe të kesh kënaqësi me njëri-tjetrin, dhe ata e duan njëri-tjetrin më shumë se çdo gjë në botë.

Alma Nonna

Can-stock-photo csp17830693
Beteja jonë për të rrahur Tourette: Gjysma e kësaj familje-e-gjashtë vuajnë nga efekte të mëdha negative sindromi - ndërsa tre të tjerë kanë simptoma Copycat Unë kam gjashtë Kiddos që janë dashuria e jetës sime. Unë gjithmonë e dinte kam kërkuar që të ketë ketë një familje të madhe. Unë jam një nga gjashtë fëmijët dhe burri im është më i vjetër nga shtatë fëmijët. Unë kam tre vajza dhe tre djem dhe unë dua ato copë-copë.

Six Nonna

Por momentet e kësaj bote, përzierje e vëllezërit e motrat në vaskë ose për ndarjen e një krevat, orët e kaluara në oborrin e shtëpisë, dhe bërbëlit e fëmijëve në tryezë darkë janë ato që ngrij kohën tonë në Florida. Ato momente që bartin shumë fjalë, por që shkojnë pashprehur, janë ato që më mungojnë më shumë dhe ato që flasin vëllime për familjen tonë. Unë nuk mund të ketë fjalët, por unë e di diçka të pabesueshme, kur unë të përjetojnë atë. Një shtëpi, katër të rriturit, Gjashtë Vëllezërit dhe motrat e donatorëve. Ne gjithmonë do të kemi Florida

Maxresdefault
8717032 orig

Moms gjithashtu shqetësuar për mënyrën se si ata ishin duke shkuar për të ndonjëherë të dal nga shtëpia me tre fëmijët dhe nëse ata do të merrni mjaft gjumë. Konsensusi ishte se gjërat lehtësuar në mënyrë të konsiderueshme pas 6 muajt e parë deri në një vit, edhe pse askush nuk ka thënë se këto çështje ndonjëherë krejtësisht të shkojnë larg.

  • Florian Babysitter 9 Qershor 1984
  • Florian Little age 2 and Luciana Babysitter 28 Prill 1987
  • Florian Big age 5 and Luciana Little age 2 and Jetmira Babysitter 20 Gusht 1989
  • Florian Bio age 8 and Luciana Big age 5 and Jetmira Little age 3 and Binakin Babysitter Shkurt 11 1993
  • Florian Bro age 11 and Luiana Bio age 8 and Jetmira Big age 6 and Biankin Little age 2 and Kristian Babysitter Tetor 15 1995
  • Florian Bro age 14 and Luciana Sis age 11 and Jetmira Bio age 9 and Biankin Big age 5 and Kristian Little age 2 and Rikena Babysitter Tetor 1998

8369077 orig
Tejaswi
Përsëri, unë do të doja të marrë kohë për të përmendur se ky është thjesht një faqe tifoz për familjen Nonna, konkretisht Alma Mamin. Unë nuk jam pjesë të familjes Nonna, dhe unë nuk jam Riz Babin. Kjo është thjesht një faqe tifoz.

8456
Maxresdefault (2)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.