FANDOM


Riz Nonna
250px

Names:

Riz Nonna

Bron:

January 23, 1956 (age 59)

Spouse:

Alma Nonna (m.1982)

Children:

Florian Nonna
Luciana Nonna
Jetmira Nonna
Binakin Nonna
Kristian Nonna
Rikena Nonna

Siblings:

Enbri (Brother), Vojeva (Sister), Lsona (Sister)

Parents:

Damzi (Father) Nonna dhe Liza (Mother) Nonna

 Martesa dhe fëmijët

Në vitin 1982, Nonna martuar Alma Muça .Together, çifti ka 6 fëmijë: Florian (. B 1984), Luciana (. B 1987), Jetmira (. B 1989), Binakin (. B 1993), Kristian (. B 1995) , Rikena (b. 1998),. Familja u shfaqën në seri realitet 6 Fëmijët dhe gjashtë nga viti 2003 - 2006. njoftoi ajo kishte të lind

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.