Hope Wiki
Advertisement

SixNonna SixNonna 24 September 2015
0

Family Nonna

 Martesa dhe fëmijët Në vitin 1982, Nonna martuar Alma Muça .Together, çifti ka 6 fëmijë: Florian (. B 1984), Luciana (. B 1987), Jetmira (. B 1989), Binakin (. B 1993), Kristian (. B 1995) , Rikena (b. 1998),. Familja u shfaqën në seri realitet 6 Fëmijët dhe gjashtë nga viti 2003 - 2006. njoftoi ajo kishte të lind

Read Full Post
SixNonna SixNonna 24 September 2015
0

Riz and Alma Kids Six

Riz dhe Alma Nonna janë prindërit në gjashtë fëmijët mrekullueshme. 22 vjeçar vëlla më të vjetër Florian, dhe Vjeçar Motra më të vjetër Dy Luciana 19 janë Jetmira 17 vjeçar dhe vëlla më të vjetër Dy Binakin 13 janë Kristian 11 dhe 8 vjeçar Motra më të vjetër Rikena ka lindur me paralizë cerebrale. Hit Klan Familja Tabela për 8 Plus 6 "ishte hequr nga ajri në 2003-2006. Kjo faqe nuk është i lidhur me familjen whatsoever, ajo është drejtuar nga tifozët! Ne përpiqemi për të mbajtur ju përditësuar me të rejat e fundit dhe fotot!

Florian, Luciana, Jetmira, Binakin, Kristian & Rikena Nonna gjitha ka filluar në Klan goditur TV realitet tregojnë Riz dhe Alma Kids Gjashtë. ajo filloi në vitin 2003, duke i dhënë fund në vitin 2006. Shfaqja ka filluar…

Read Full Post
GLCfan GLCfan 13 July 2014
0

Fanfiction Contest Chapter 1

This is my entry for the fanfiction contest. I decided to do a story that uses both Austin & Ally's points of view. Chapter 1 only uses Ally's.


Ally

"So you're cool with it? No hard feelings?" I asked.

"None. I'm happy for you!" was Austin's not-so-happy reply. I acted like I did even though I didn't. He walked away looking sad and kind of like he regretted something.Now I remember earlier: the singing, the question he never asked. I know it's probably all in my head, but had Austin tried to ask me out? Suddenly, it all seems obvious. He still likes me. Now I am doubting myself: did I say yes to Gavin to make hime jealous? I am not one hundred percent sure I do not have a crush on Austin. I mean the way he laughs, his smile, those beautiful e…


Read Full Post

Advertisement