Hope Wiki
Advertisement
Alma Nonna
250px

Names:

Alma Nonna

Bron:

November 23, 1957 (age 57)

Spouse:

Riz Nonna (m.1982)

Children:

Florian Nonna
Luciana Nonna
Jetmira Nonna
Binakin Nonna
Kristian Nonna
Rikena Nonna

Siblings:

Joni (Brother), Beta (Sister), Jeloria (Sister) ,Onison (Brother)

Parents:

Joelbi Muca (Father) dhe Eana Muca (Mother)

Lëvizja QuiverFull është vetëm një komponent i sistemit konservatore Besimi Nonna ", e cila gjithashtu përfshin predikimit intolerancën ndaj homoseksualizmit.

Advertisement